Blogin kirjoittaminen ei oikein edisty kiitos mahdottomien nettiyhteyksien. Jos siis niitä edes löytää. Kaikki nettikahvilat kun sulkevat ovensa klo 17.

Surfers Paradise jäi taakse - onneksi. Paettiin jo toisena päivänä Mount Tambourinen sademetsään 1,4 kilometrin pituiselle skywalkille turistien vyörytykseltä. Mereen ei päässyt uimaan, koska rannalla lojui marine stingereita, jotka pahimmillaan aiheuttavat kuoleman. Jengi uhmasi lifeguardsien käskyjä viiden minuutin päästä kuulutuksista, mikä sai hengenpelastajat kuuluttamaan entistä rivakammin, että älkää nyt menkö uimaan, ellette halua tulla pistetyksi. Lisäksi uhkana olivat ripit eli vedenalaiset virtaukset, joita surffarit pelkäävät. Uutisissa nähtiin kuvaa tutulta biitsiltä, kun eilen pari uimaria olivat joutuneet ripit heittämiksi 100 metrin päähän avomerelle. Yhtä taas oli pistänyt stinger ja hän kouristeli paareilla - videokuvaajan työntäessä kameraa naamaan. Täällä uutisissa on vähän eri meininki.

Steve Irwinin eläintarhassa eilen. Bronxin zoon jälkeen varmasti paras eläintarha, johon olen nenäni laittanut. Valistusta Irwinin hengessä, koalakarhujen ja kenguruiden paijaamista ja hupaisin näkemäni elikko - vompatti. En tiedä, pitikö Irwinin kuolla, jotta paikasta tuli yksi Australian suosituimmista nähtävyyksistä vai oliko se sitä ennen.

Jatkan Noosassa kirjoittamista ja yritän onnistua samaan jonkunlaisen kuvan tähän.